ASV wint eerste competitiewedstrijd van Weesp

25,09,210 Reacties

De start van de competitie voor Heren 1 begon thuis tegen Weesp. ASV kwam niet goed uit de kleedkamer en liep binnen 3 minuten al tegen een doelpunt op van Weesp 0-1.

Na 12 minuten kon ASV de stand gelijk trekken 1-1 door een goal van spits Epi. Na een wissel in de 22e minuut door een blessure, had invaller Nanto zijn eerste bal contact en kon daarbij Epi vrij voor de goal spelen, 2-1 ASV.
ASV zat na de mattige start inmiddels goed in de wedstrijd en kon de wedstrijd op slot gooien, 40e min weer Epi 3-1 en in de 45e minuut een mooie goal van buiten de 16 mtr in de kruising, Patrick 4-1.
Na de rust was het beste er wel af bij beide ploegen, Weesp kon in de 65e min 4-2 maken uit een lange bal. ASV werd slordig en gaf in de 88e min nog een penalty weg waardoor Weesp 4-3 maakte en ASV het zelf nog even spannend liet worden.

ASV had in kansen verhouding allang 2 of 3 extra doelpunten kunnen of moeten maken, maar verzaakte een aantal keren. Neville maakte in de 90e min de 5-3 waardoor de wedstrijd gewonnen werd door ASV.

Foto’s en video’s van deze wedstrijd zijn te vinden op ons instagram kanaal

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.