ASV 1 Wint overtuigend van FC Amsterdam

17,10,210 Reacties

We begonnen goed, alert en vooral heel geconcentreerd aan de wedstrijd. Wat niet vanzelfsprekend is als er een hoop spelers van beide ploegen elkaar kennen .

Toch was het vanaf minuut één duidelijk dat we voor de winst kwamen .
Vooral de eerste helft waren we gretig en speelde we onszelf er continu vrij makkelijk doorheen .

Fc Amsterdam kwam er af en toe uit via de 2 behendige middenvelders , die de sterke en bal vaste spits in stelling probeerde te brengen.

De laatste weken hebben we echt enorm veel Kansen gemist maar vooral de 1e helft deden we eindelijk wat we de laatste weken na lieten . Door nu wel de kansen te killen was de eindstand (0-4) voor rust al neergezet via Epitace, Neville 2x en Kenzo .

Na rust was het plan om rekening te houden met een alles of niets tactiek van Fc Amsterdam en om ze vooral via balbezit kapot te spelen.

dat lukte niet helemaal .
Het werd heel rommelig en onrustig .

Fc Amsterdam probeerde van alles, werd regelmatig gevaarlijk voor onze goal en wij lieten het meerdere keren na om de 0-5 maken .

Uiteindelijk bleef het 0-4 , wat gewoon een goede overwinning is .
punten zitten in de tas en vanaf maandag ligt de focus op Forza Almere .

Rechts buiten Neville Accord was man of the match , vloog regelmatig langs de links back , maar vooral met zijn 2 goals en de enorme energie die hij er in heeft gestoken was hij van grote waarde voor ons

Geen kaarten