Corona protocol ASV ’65

18,11,210 Reacties

Beste leden, trainers, leiders, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

Vanwege de persconferentie van vrijdag 26 november volgt hierbij een nieuwe versie van het corona protocol ASV ‘65. Deze maatregelen gaan in op zondag 28 november om 05.00 uur en gelden in ieder geval tot 19 december 2021. Dit protocol is een aanvulling op de volgende basisregels:

 1. 1,5 meter afstand is verplicht voor alle personen vanaf 18 jaar
 2. Blijf thuis bij klachten
 3. Was regelmatig uw handen
 4. Hoest of nies in uw elleboog
 5. Schud geen handen

 

Corona protocol ASV ’65:

 1. Tussen 17:00 en 05:00 uur is het complex voor iedereen gesloten.
  • Voor de bestuursvergaderingen geldt een uitzondering.
  • Tevens is trainersoverleg mogelijk, echter dient dit te worden aangevraagd bij het bestuur.
 2. Geen publiek bij trainingen + wedstrijden.
  • Voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden en trainingen geldt een uitzondering. Voorbeelden hiervan zijn: scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, bestuursleden en vrijwilligers die op dat moment ergens voor ingepland staan. Ook rij-ouders van de uitspelende vereniging zijn toegestaan op het complex. Relaties van spelers zijn niet functioneel noodzakelijk en mogen daarom het complex niet betreden.
 3. Doordeweeks (gedurende trainingen) blijven de kantine + kleedkamers gesloten. Leden dienen zich thuis om te kleden en thuis te douchen.
  • Neem drinken van thuis mee
  • De AED en andere EHBO-benodigdheden blijven ten aller tijde beschikbaar en bevinden zich in het ballenhok, waar de trainers allemaal een sleutel van hebben.
   • Voor gebruik van het complex op zondag (voor bijv. trainingsdoeleinden) geld een uitzondering op bovenstaande regel op het onderwerp: kleedkamer. Wel moet er gecontroleerd worden op de aanwezigheid van een QR-code. Indien leden niet beschikken over een QR-code mag er geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamer.
 4. Tot nader order zijn er geen ‘Pupillen van de week’ meer.
 5. Op wedstrijddagen worden alle personen vanaf 18 jaar bij het hek gecontroleerd op QR-code. Tevens wordt iedereen voorzien van een bandje zodat er op het complex geen controle van de QR-code meer plaats hoeft te vinden.
  • Geen QR-code? Dan mag u helaas geen gebruik maken van de kleedkamer. Ook mag u geen plaats nemen in de kantine. De optie voor take-away is wel beschikbaar.
 6. Bij uitwedstrijden is het niet de bedoeling dat er gebruik wordt gemaakt van het complex. Uiteraard is het wel mogelijk materialen te pakken die relevant zijn voor de uitwedstrijd. Het na afloop afgeven van de was-tas, het terugbrengen van de ballen en overige materialen is ook toegestaan.
 7. Lees voorafgaand iedere uitwedstrijd het protocol van de tegenpartij goed door over bijvoorbeeld het maximumaantal personen (aan publiek) die is toegestaan. Deze is te vinden op de website en/of de voetbal.nl. Wij adviseren maximaal 5 personen (staf + rij-ouders) bij onze jeugd.
 8. De kantine is tot 16:45 uur geopend (complex sluit om 17:00 uur).
  • Voor alle verplaatsingen in de kantine en kleedkamers dient iedereen van 18 jaar en ouder een mondkapje te dragen.
  • QR -code? Dan mag u op het moment dat u een zitplekje heeft gevonden uw mondkapje afdoen.
  • Geen QR-code? Dan mag u helaas geen plaats nemen in de kantine. De optie voor take-away is wel beschikbaar.

 

Voor onze gastspelers gelden de volgende (aanvullende) regels:

Er mag geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden. Hier gelden enkele uitzonderingen voor:

 • Bij de jeugdwedstrijden is dit aantal gebaseerd op staf + rij-ouders.
 • Bij de wedstrijden zijn maximaal 5 personen toegestaan. Wilt u met meer komen dient u tijdig een e-mail te sturen naar info@asv65.com met uitleg waarom dit zo is.

Bij het hek wordt u gecontroleerd op QR-code.

 • Geen QR-code? Dan mag u helaas geen gebruik maken van de kleedkamer. Ook mag u geen plaats nemen in de kantine. De optie voor take-away is wel beschikbaar.

 

Afgelopen weekend hebben wij gemerkt dat er toch nog mensen aanwezig zijn op het complex die hier niet thuishoren. Wij begrijpen dat het moeilijk is om alle regels precies na te leven, maar wij willen u toch vragen het protocol en de regels te respecteren. Denk aan uw eigen gezondheid en die van een ander!

 

Met sportieve groet,

Het Bestuur van ASV ‘65